Wapse
BroekInWaterland
Naarden
previous arrow
next arrow

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Liesbeth en Ab Venverloo Liesbeth en Ab Venverloo heeft geschreven op 15 maart 2016
Na een jaar naar de doos van onze eTrex30 te hebben gekeken hebben we de stoute wandelschoenen aangedaan en hebben een workshop GOS wandelen geboekt bij Paul. Natuurlijk hadden we dat veel eerder moeten doen want de wereld werd al groter naar mate de workshop vorderde. Duidelijke powerpoint ,alle ruimte voor vragen ,veel geduld met digibeten zoals wij maar vooral het aanstekelige enthousiasme van Paul heeft ons heel veel geleerd van het onbekende. Natuurlijk de theorie in de middag in de praktijk gebracht onder het genot van een heerlijk zonnetje waarbij Paul wederom zijn engelen geduld etaleerde. We gaan nu volop oefenen in de wetenschap dat als we er helemaal niet uitkomen we een geweldige feedback hebben van Paul. Bedankt!!!
Arno Booy Arno Booy heeft geschreven op 15 februari 2016
Al bijna 2 jaar lag de Etrex 30 bij ons in de kast en dat ding hadden we zo onder de knie! Vergeet het maar natuurlijk. Mijn partner vond Paul via het internet en dat was een openbaring voor ons beiden. Op een logische en duidelijke manier maakte hij ons wegwijs in GPS-land en zijn geheimen. Er ging een heel nieuwe wereld voor ons open en nu is het oefenen geblazen! Eindelijk werd eens duidelijk wat basecamp inhield en gaf hij ons inzicht hoe je een route kan uitstippelen die je wilt gaan lopen. We kunnen hem iedereen van harte aanbevelen als je inzicht moet en wilt krijgen hoe GPS werkt en wat je er allemaal mee kan doen. Na de theorie ga je met Paul op pad en kan je direct eindelijk je Etrex eens echt gebruiken en we stonden verbaasd wat dat ding allemaal kan! Verdwalen moet in feite nooit meer lukkendus we gaan met een gerusdt hart straks naar Andalusia! Paul bedankt voor je leuke en gedegen professionele inzet en dank voor de kaarten van La France en Spanje! Die gaan we hopelijk nog lang en veel gebruiken! En als je nog een vraag hebt of iets niet meer weet? Je kan Paul altijd even benaderen en dat is een fijne geruststelling. Het was erg leerzaam maar verduiveld koud afgelopen zaterdag!
Ada Struijs + Wil Struijs Ada Struijs + Wil Struijs heeft geschreven op 22 september 2015
Van mijn zus kreeg ik een workshop naar keuze cadeau voor mijn verjaardag. Ik koos voor de gps-wandel-workshop en heb daar geen spijt van gehad.Paul is een enthousiaste workshopbegeleider die van veel markten thuis is. We hebben echt een leuke dag gehad. Zus en ik waren de enige deelnemers. Dus alle gelegenheid om vragen te stellen en zelf te oefenen. Daar hoef je in een groep van 20 niet aan te denken. Kortom: heldere uitleg, mooie pc-presentatie, leuke opdracht in natuurgebied, samenvatting op papier mee naar huis en dus veel geleerd. Wil en Paul: bedankt!
Charles Callenbach Charles Callenbach heeft geschreven op 30 augustus 2015
Vorig jaar zomer de workshop bij Paul gevolgd, en dat ik er veel geleerd heb blijkt wel uit het feit dat ik sindsdien al 80 caches heb kunnen loggen. En....... dat ik niet meer verdwaald ben tijdens een buitenlandse vakantie. Want na de tips van Paul kom je altijd weer terug bij het vertrekpunt. Vooral het geocachen vinden wij erg leuk om te doen, je komt op plekken waar je anders nooit zou komen. Ook hebben we inmiddels zelf een cache aangemaakt, die onder de naam "in de put?" te vinden is in Leiderdorp. En die is in 4 maanden tijd al 110 keer gelogd! Nogmaals dank. Team CharlesKans
Willy Prins Willy Prins heeft geschreven op 17 juli 2015
Daar zit je dan thuis met een OSM-kaart van Zwitserland die je op de GPS wilt zetten. Dat lukte me niet en ineens moest ik weer aan Paul denken. Ik had immers in oktober vorig jaar een workshop gevolgd. Dat was zo'n prima ervaring dat ik dacht: ik waag het erop. Paul heeft voor mij de kaart op een microSD geplaatst en de volgende dag had ik hem al thuis. Het heeft nog een aantal mailtjes gekost om alles naar behoren af te ronden, maar het engelengeduld van Paul en de heldere antwoorden hebben ervoor gezorgd dat ik over ruim een maand met een gerust hart kan gaan lopen in de bergen. Dank je wel!
Marcel en Brigitte Versterre Marcel en Brigitte Versterre heeft geschreven op 26 juni 2015
Vandaag 26-06-2015 samen met mijn vrouw Brigitte naar Paul in Purmerend gereden vanuit het Brabantse, en alles wat ik al had gelezen over de GPS Workshops klopt helemaal. Onder het genot van een kop koffie lekker ontspannen de theoretische achtegrond goed en duidelijk verklaard, toch wat zaken nu echt duidelijk op het netvlies gekregen. Om daarna naar een mooi stuk terrein te rijden om de praktijk echt toe te passen. Hier kun je echt zelf ervaren hoe je hiermee om moet gaan. Paul heeft de moeite genomen om onze Garmin zo in te richten dat hij makkelijk en snel te gerbuiken is. De standaard opstart procedures zullen we netjes blijven volgen! Bedankt voor een leerzamen en prettige dag die echt de moeite waard was! Een aanrader voor eenieder die echt alles wilt gebruiken. Bedankt voor deze fijne dag.
Ilona Schutte Ilona Schutte heeft geschreven op 15 januari 2015
Beste lezers, Gisterenavond 14 januari 2015 weer een lesje van 3 uur gehad van Paul. Ik had nog wat vragen over mijn GPS en verder wilde ik heel graag zelf mijn kaarten maken via OSM Garmin. Vandaag ben ik super trots op mezelf. Mijn eerste kaart is gemaakt en deze wordt zowaar door mijn GPS Etrex 30 herkend. Enige kennis van computers cq. programma's s is wel noodzakelijk. Paul heeft het e.e.a. wederom met veel geduld uitgelegd. Zonder zijn tips zou het me nooit gelukt zijn. Alle sites die ik gelezen had over kaarten maken via OSM Garmin gaven niet die informatie die ik in deze 3 uur gekregen had. Nu ga ik me verder in Basecamp verdiepen. Wat het fijne van een workshop bij Paul is, is dat er altijd een vorm van "nazorg" is. Loop je tegen iets aan en je hebt verdere vragen, dan kun je Paul altijd contacten. Kortom, ik heb weer heel veel geleerd. Dank je wel. Ilona
Willy Prins Willy Prins heeft geschreven op 3 november 2014
Samen met nog een andere cursist heb ik de workshop bij Paul gevolgd op 31 oktober. De informatie over de werking en de mogelijkheden van de GPS werden op een fijne, ontspannen manier verteld onder het genot van een kop koffie. En dan het grote moment: de praktijk. Stralend weer in een prachtig gebied. Dan ga je echt aan de slag en door de fijne begeleiding van Paul, werd steeds meer van de theorie duidelijk. Natuurlijk niet helemaal, maar we kregen ook het advies om thuis te oefenen. Twee korte routes heb ik gedaan en hoewel niet vlekkeloos, kwam ik toch weer thuis. Nee, verdwalen kan niet meer. Paul, dank je wel. Ik kan het iedereen aanraden.
André André heeft geschreven op 8 oktober 2014
Op 3-10-2014 heb ik de gps cursus (workshop) gedaan bij Paul, ondanks dat ik al het een en ander over de gps wist ben ik erg blij dat ik de stap gezet heb om de cursus te volgen. Ik wandel al een aantal jaren met mijn vader en liepen voornamelijk uitgezette routes tot ik ooit een gps60 kocht op marktplaats, maar daar kan je alleen maar de punten zien waar je heen moest lopen geen kaart of iets dergelijks, ik kocht daarna een gpsmap 62s van garmin en met het boekje gps wijzer kreeg ik erbij waar ik het een en ander uit geleerd heb. maar nu heb ik crusus gedaan bij Paul en weet nu de dingen waar ik vast kwam te zitten op mijn gps en hebben zondag de route groene wissels oudewater gelopen van de website wandelzoek pagina de eerste vijf minuten keken we nog op de route beschrijving daarna weggestopt en de hele route uitgelopen (17km) zonder ook maar 1x op papier te kijken. Paul mag ik je ontzettend bedanken voor de cursus die je gegeven heb en ik raad iedereen die met de gps in de knoop zit contact op te nemen en een cursus te volgen, toppie Paul.
Loes & Peter Loes & Peter heeft geschreven op 23 augustus 2014
Vandaag 23/08/2014 beide de workshop gevolgd. We een aantal jaren gelopen met een gpsmap 60 en zijn pas overgestapt op een Oregon. Maar dankzij de workshop een aantal dingen geleerd die we echt niet wisten. Het wordt je op een duidelijke manier uitgelegd en je kan met alle vragen terecht bij Paul. En het geleerde in de middag meteen in praktijk brengen zodat het ook echt duidelijk is. Paul bedankt voor een hele leuke en leerzame workshop wij hebben er veel van opgestoken.