Wapse
BroekInWaterland
Naarden
previous arrow
next arrow

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Jac en Marianne Jac en Marianne heeft geschreven op 23 mei 2014
Vandaag hebben we met z'n tweetjes bij Paul de workshop GPS gevolgd. We zijn heel enthousiast geworden. Duidelijke uitleg en veel tijd voor de vragen die we hadden. De oefeningen in het Twiske waren heel leerzaam. Een fantastische dag dus. Hartelijk dank daarvoor. En fijn dat we weten dat we voor vragen nog bij Paul terecht kunnen.
Anneke Roorda Anneke Roorda heeft geschreven op 27 april 2014
Afgelopen vrijdag samen met nog een andere deelneemster de workshop gevolgd. Dus veel aandacht voor onze persoonlijke onkunde met de apparatuur. Paul legt het duidelijk en rustig uit. Desnoods een aantal keer. Het was een opsteker. Dit zelf nooit uitgevogeld allemaal.Wel veel informatie en het is onzeker of ik het thuis allemaal in praktijk kan brengen. Heel fijn dat je Paul altijd nog even mag bellen als je ergens 'tegenaan' loopt. Een leerzame workshop qua informatie m.b.t. hoe en wat er allemaal mogelijk is. De praktijktraining 's middags in de mooie natuur met je eigen gps toestel, was ook erg leuk en nuttig.
Ilona Ilona heeft geschreven op 9 februari 2014
8 februari 2014 een GPS workshop gevolgd bij Paul. Door de 2.5 uur theorie, lekker warm binnen met koffie, heb ik meer begrepen van het apparaat en Basecamp dan een eerdere cursus van 4 uur die ik elders had gevolgd. Daarna de praktijk in het Twiske. Het was koud. Ook hier weer een duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Nu is mijn GPS geen vreemde meer voor mij. Zelfs tracks downloaden en overzetten naar routes en naar mijn GPS sturen lukt prima. Het was een heel leerzame dag. Een aanrader. Bedankt.
Piet en Agatha Piet en Agatha heeft geschreven op 24 november 2013
We hebben gisteren een leuke en leerzame workshop gehad. Duidelijke uitleg van Paul en genoeg ruimte om zelf dingen te vragen. We zijn weer een hoop wijzer geworden en nu zelf verder oefenen. Bedankt Paul.
Oeke & Adriaan Oeke & Adriaan heeft geschreven op 27 oktober 2013
Gisteren een prima workshop gevolgd. Paul legt goed uit en vraagt ook steeds of het duidelijk is. Het praktijkdeel is een must: door het te ervaren in het veld krijg je zicht op alle mogelijkheden en snap je wat er gebeurt, wat je eraan hebt, etc. Heel leerzaam en nuttig: een aanrader!
Jan en Dorien Jan en Dorien heeft geschreven op 25 augustus 2013
We hebben een erg leerzame ochtend/middag gehad! We wisten nog bijna niks van GPSwandelen en geocaching,maar zijn nu zeer enthousiast geworden. Er zitten veel mogelijkheden in zo'n klein apparaatje. Wat ik zeer prettig vond was dat wijde enige waren tijdens de workshop. Er was alle aandacht voor ons en alles werd goed uitgelegd en er was alle gelegenheid om vragen te stellen. Kortom een aanrader voor iedereen die wil gaan wandelen. In het begin is het hanteren van een GPS nogal onwennig, maar na een uurtje merkten we al dat het beter ging. Wel een kwestie van veel en vaak oefenen. Bedankt Paul en wie weet zien we elkaar nog eens onderweg.
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 13 juli 2013
We zijn net terug van een zeer interessante en leerzame cursusdag bij Paul. Hij kan ingewikkelde materie erg goed helder uitleggen en geeft alle ruimte voor vragen. Fijn ook dat het zo kleinschalig is. Nu moeten we het geleerde natuurlijk nog in de praktijk brengen, maar ik heb er alle vertrouwen in. Wat ingewikkeld was, is nu teruggebracht tot heldere lijnen. Paul bedankt (en je vrouw voor de koffie; heerlijk) Hartelijke groet, Gert en Pauline
Piet en Guda Boonstra Piet en Guda Boonstra heeft geschreven op 29 mei 2013
Zoals vele schrijven in het gastenboek hoe de cursus gaat willen wij meer vertellen over onze vakantie in Turkije. We hebben daar tochten gemaakt met een GPS en daar onze eerste schat gevonden en dat is helemaal een apart gevoel van meer waarde tijdens het wandelen. Het fijne aan Paul zijn cursus vinden wij , je kan altijd met je vragen bij hem terecht en krijgt heel gauw antwoord. Paul bedankt ! we hebben meer plezier met het wandelen en onze hond Dribbel ook want we verdwalen niet meer....
Gert Jaspers Gert Jaspers heeft geschreven op 22 mei 2013
Zaterdag 17 mei hebben wij met z'n 3 -en een erg leuke en interessante workshopdag gehad van Paul. Na een interessant binnengedeelte met veel ruimte voor vragen zijn we naar buiten getogen. In de praktijk , door doen, leer je veel dat bleek. De kunst is nu om de info vast te houden en vooral te blijven doen. Lastig wanneer je zelf geen gps ontvanger(nog) hebt. Een aanrader voor wie meer wil weten en ruimte wil voor persoonlijk aandacht en ingewijd wil worden in de wereld van het GPS wandelen. Al weet ik zeker dat gevorderden ook bij hem terecht kunnen. Een plezierige uit de hand gelopen hobby van hem. Paul bedankt !( en je vrouw voor de koffie) Dick,Ies en Gert
Theo & Astrid Theo & Astrid heeft geschreven op 14 mei 2013
Zaterdag de GPS Workshop gedaan. We waren met ons tweeën en kregen alle uitleg, werd ook tijd voor genomen. Paul heeft onze gps helemaal uitgelegd en gelijk gekeken of het wel goed ingesteld was. Tijdens de wandeling (was best wel koud) ook van alles uitgelegd en laten zien hoe alles nu werkt...........heel wat wijzer geworden. De workshop kan ik iedereen aanraden,echt na afloop weet je hoe je gps werkt en wat het allemaal kan. Het is nu een kwestie van zelf uitproberen en gaan doen en blijven oefenen. Paul, bedankt het was een leuke en leerzame dag