Wapse
BroekInWaterland
Naarden
previous arrow
next arrow

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Natascha Schimmel Natascha Schimmel heeft geschreven op 28 april 2013
Gisteren de GPS workshop gedaan. Het was lekker weer dus dat zou de pret niet drukken. Een leuke en goed praktijk gerichte Workshop.De theorie was goed te volgen mede door de leuke presentatie van Paul. Buiten zelf de mogenlijkheden van de GPS ontvanger kunnen uitproberen. Nu alles wat geleerd is zelf uitproberen. Thuis op de computer en buiten in het veld met de GPS ontvanger. Al met al een leuke, geslaagde, leerzame praktijk gerichte workshop. Zeker aan te raden. Bedankt Paul.
MarieHelene en Guus MarieHelene en Guus heeft geschreven op 30 maart 2013
Een hele goede cursusdag gehad vandaag. Paul geeft enthousiast, rustig en duidelijk uitleg over het gebruik en de mogelijkheden van GPS. Daarna op pad en zelf met de GPS gelopen waardoor het in de praktijk nog duidelijker wordt. We zijn blij dat we op deze prettige manier kennis gemaakt hebben met dit systeem. Kon niet beter!!
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 10 maart 2013
GPS cursus 9 maart. Met drie nitwitten (op GPSgebied dan ) onderweg naar een koud en regenachtig Purmerend. Daar worden we letterlijk en figuurlijk warm ontvangen door Paul met koffie in een lekker warme kamer. Alles staat kalar en we beginnen meteen. In alle rust legt Paul goed uit wat we moeten weten van de GPS en waar het een ander te vinden is op internet en hoe BaseCamp werkt. Er is volop ruimte voor vragen en aan het eind van het theoriedeel zijn we veel wijzer geworden. En dan naar buiten, het is koud en winderig maar erg leuk. We zijn af en toe te snel met de knopjes, of drukken net op de verkeerde, maar Paul blijft rustig uitleggen. Aan het eind van de workshop heb ik prima zicht op ik met mijn GPS moet werke. En nu maar oefenen! Deze werkshop is een ecjte aanrader!!! Paul Bedankt, groeten Margaret Ariëns (Tilburg)
Nico Moleman Nico Moleman heeft geschreven op 3 februari 2013
Het was een leuke cursus vrijdag eerst de map 62 goed door gelopen of alles wel goed ingesteld stond ,daarna een goede uitleg . Toen naar buiten de regen in ,maar zeer veel opgestoken van deze loop verschillende instellingen van de gps uitgeprobeerd deze cursus had ik eigelijk veel eerder moeten volgen ,wewarenmet 2 man dus alle uitleg. Paul de eerste loop gemaakt met basecamp en uitgeprobeerd ging goed. Paul bedankt nico
Harrie Volman Harrie Volman heeft geschreven op 20 januari 2013
Het is koud en winderig op 18 januari als we onderweg zijn naar Purmerend voor onze workshop GPS-wandelen. Gelukkig worden we warm onthaald en beginnen we aan de workshop en genieten intussen van een heerlijk kopje koffie. We worden steeds enthousiaster door het verhaal van Paul. Duidelijke en to the point info, hoe en wat met GPS, zonder moeilijke en ingewikkelde verhalen. Dan volgt de praktijk in het Twiske. Een prachtig natuur gebied maar nu erg koud. Ondanks die kou met later een flauw zonnetje een geweldig ervaring opgedaan hoe e.a. werkt. Natuurlijk beseffen we ook wel dat je het pas echt gaat beheersen als je zelf veel blijft oefenen. Dat wordt ook steeds benadrukt door Paul. We kijgen ondertussen wel een beetje medelijden met Paul die met toploze vingerhandschoenen, ons steeds laat zien hoe het werkt. We hadden een fantastische ochtend en deel middag in het Twisk. We kunnen iedereen aanbevelen een dergelijke workshop te doen. Vriendlijk, leerzaam en duidelijk. Wat wil je nog meer. Inmiddels ook de GPS'jes aangeschaft en als we er niet uitkomen, mogen en kunnen we terecht bij Paul. Paul bedankt mede namens Ine, Agnes en Theo. Groet Harrie
Ineke Langeveld Ineke Langeveld heeft geschreven op 7 januari 2013
De Garmin kan na de zeer efficiënte cursus van Paul nu ook echt gebruikt worden. Fijn om in zo'n korte tijd zoveel informatie te krijgen, die door het praktijkgedeelte ook kan beklijven.Ik kan de cursus van harte aanbevelen. Bedankt, Paul!
Peter van der Wees Peter van der Wees heeft geschreven op 18 november 2012
Sinds kort heb ik een Garmin Dakota 20 en had tot nu toe geen ervaring met een GPS, ook niet in de auto. Een dagje met Paul heeft mij veel wijzer gemaakt. Hij vertelt over de beginselen van GPS en laat je zien wat je met Basecamp kan doen. Ook vertelt Paul hoe je Basecamp kan combineren met Google Earth. Het leukste zijn de praktijkoefeningen. Paul had een aantal leuke oefeningen in de polder in de buurt van Purmerend en die oefeningen gezamelijk leidden tot het vinden van een geocache. Bedankt Paul
Cees Peters Cees Peters heeft geschreven op 19 oktober 2012
In het gelukkige bezit van een GPS, als mooi afscheidscadeau bij mijn pensioen, ben ik een dagje op curcus geweest bij Paul. De dag was door hem heel goed voorbereid ende informatie was zeer gericht. Geen overbodige franje maar alleen die info die het gebruik van de GPS plezierig maken. Minder plezierig was het weer maar dat deerde Paul niet .Tegen de wind in striemende regenbuien gewoon het programma afgewerkt. Nu een week later en een prachtige herfstdag heb ik mijn eerste cache gevonden en daar ben ik best trots op. Paul bedankt voor jouw bijdrage.
Carla en Marco Carla en Marco heeft geschreven op 9 september 2012
Nooit gaan wij meer een workshop GPS volgen bij Paul, of ergens anders. Da's namelijk na de cursus die wij bij hem gevolgd hebben niet meer nodig! Al eerder hebben we een cursus gevolgd, bij een buitensport winkel in Woerden. Teveel mensen, te weinig aandacht, veel te kort door de bocht. Nu: na de theorie eerst de instellingen checken van je eigen Garmin. Staat 'ie nog op auto (ipv wandelen!). Geen geheugenkaart, geen idee van Basecamp software! Kleinschalig, alle tijd, aandacht en geduld, ook voor een stel digibeten (!), en een uitloop van het praktisch gedeelte in 't Twiske, maar geen probleem voor Paul! En met vragen kunnen we altijd bij 'm terecht. Wij vonden het in één woord super. Vergeet die outdoor winkel cursussen (weggegooid geld, echt waar, wij weten nu het verschil!) en investeer een klein bedrag in een cursus bij Paul om daarna alles uit je toch niet goedkope GPS apparaat te halen. Nog één tip: heb je nog geen apparaat, ga dan eerst bij Paul langs, hij kent de verschillen tussen de diverse modellen en de voor- en nadelen. Daarna kun je het apparaat kopen, waar je ook wilt, dat bij jou past! Paul, bedankt, wij gaan ervoor en hopen binnenkort een cache te vinden met een munt die de wereld over gaat!
Jos en Francien van der Raad Jos en Francien van der Raad heeft geschreven op 27 augustus 2012
Afgelopen vrijdag 24 augustus hebben wij uitleg gekregen om om te gaan met GPS. De ochtend werd besteed aan uitleg door Paul en de middag was mede dankzij het mooie weer succesvol door het in praktijk brengen. Alles was erg duidelijk en we beseffen dat het doen en proberen aanvult op de kennis.Dus vandaag zijn we eropuitgegaan en hebben succesvol onze eerste route en 'schat' (hier in de omgeving) gevonden met behulp van de GPS kennis. Het GPS appartaat hadden wij al enkele jaren in bezit maar dankzij Paul weten we er nu mee om te gaan. Bij deze onze dank Gr. Jos en Francien