Wapse
BroekInWaterland
Naarden
previous arrow
next arrow

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
48 berichten.
Conny Riemen Conny Riemen heeft geschreven op 29 juni 2012
Wat was dat een inspirerende workshop! Helder en heel duidelijk, we zijn er erg enthousiast door geworden . Bedankt en ik hoop dat we een keer zo'n 'gouden' schat vinden.
Frans en Ingrid Glorie Frans en Ingrid Glorie heeft geschreven op 17 juni 2012
Op 16 juni een gps workshop gevolgd bij Paul.Wat geeft hij een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden om met een gps te wandelen.De theorie heel duidelijk verteld en daarna de mogelijkheid om het meteen in praktijk te brengen..Verdwalen tijdens het wandelen wordt wat ons betreft verleden tijd. Vandaag een gps gekocht en nu maar oefenen dus.
Jos en Joke Glorie Jos en Joke Glorie heeft geschreven op 20 mei 2012
Voor ons was zaterdag de 19e mei de dag van de waarheid, gaan we in de toekomst nog verdwalen of niet. Wij hebben van onze kinderen een gps apparaat gehad en wilde graag weten wat je er allemaal mee kan. Dus ingeschreven voor de workshop bij Paul om er iets meer van te leren, na een duidelijke uitleg over het apparaat zelf en de computer en het samenwerken van de twee apparaten, plus de mogelijkheden met de kaarten, gingen we naar buiten om een wandeling met gps te doen, dankzij de goede tips van Paul wisten we behalve een heuse schat ook weer onze auto te vinden zodat we tevreden naar huis konden om daar het geleerde verder in praktijk te brengen. Voor iemand die iets met gps wil doen is een workshop echt een aanrader en deze bij Paul is ons ontzettend goed bevallen wij hebben echt veel geleerd. (En de koffie was ook lekker) Groeten Jos en Joke Glorie Egmond binnen
Annemieke Annemieke heeft geschreven op 27 april 2012
Kort maar krachtig: de kans dat ik verdwaal is groot. Ik wilde dus wel eens iets meer weten van het werken met een GPS systeem. Deze workshop was een ideale kennismaking. Eerst werden gedurende een paar uur binnen de voorbereidingen getroffen en daarna werd het resultaat buiten in praktijk gebracht. Het was een eye opener. Ik waardeer de neutrale opstelling van Paul: probeer de systemen uit en kijk zelf waar je je prettig bij voelt. Gaande voort werd ik steeds enthousiaster. Eerst thuis maar eens kijken of ik om kan gaan met BaseCamp. Paul, hartelijk dank voor deze heldere uiteenzetting! 27 april 2012
Trudi Woestenburg Trudi Woestenburg heeft geschreven op 31 maart 2012
Op 30 maart heb ik de workshop bij Paul gevolgd. Eindelijk eens iemand die me op een duidelijke manier heeft uitgelegd hoe het systeem en het apparaat werkt. Er was alle ruimte om vragen te stellen. Ook de wandeling in het Twiske was erg leerzaam. Nu kon ik gaan toepassen wat ik geleerd had. Dat was nog niet eenvoudig....! Omdat Paul behulpzaam was bij alle problemen die ik tegenkwam heeft de gps ineens minder geheimen voor me. Vandaag (31-3) heb ik zelfs mijn eerste eigen route gemaakt!!! Een echte aanrader deze workshop!
Ton en Nettie Ruts Ton en Nettie Ruts heeft geschreven op 20 januari 2012
Op zaterdag 14 januari jl hebben wij bij Paul een workshop GPS wandelen gevolgd. Wisten wel iets van deze hobby, maar alvorens een GPS aan te schaffen leek het ons raadzaam zo'n cursus te volgen. Wij hebben hier beslist geen spijt van want na een heldere theoretische uiteenzetting werd daarna het e.e.a. inde praktijk gebracht. Paul heeft een fijne manier om alles nogmaals goed uit te leggen, zodat wij het goed konden volgen. Wij raden iedereen aan die van de GPSmeer wilt weten dit bij Paul te volgen.
Bia en Ria Bia en Ria heeft geschreven op 29 november 2011
Op 25 november 2011, een prachtige dag, konden we na een uitgebreide instructie genieten van een heerlijke gps wandeling in het Twiske. We leerden omgaan met GPS coördinaten, liepen een route en een track en werden aan het eind beloond met het vinden van een geocache. Nu nog leren zelf routes te maken met basecamp en natuurlijk verder oefenen. We waren al tegen heel wat vragen aangelopen in de loop van de tijd. Veel ervan zijn nu beantwoord. Soms kregen we verrassende nieuwe inzichten omdat het allemaal net wat anders werkt dan wij dachten. Met name hoe het toch zit met de kaarten die je kunt kopen, welke je kiest en hoe je die het beste gebruikt. Voor iedereen die begint met gps wandelen is deze workshop een echte aanrader. Paul heel hartelijk dank, we hebben genoten en veel opgestoken. Bia en Ria
Yvonne v.d. Veeken Yvonne v.d. Veeken heeft geschreven op 27 november 2011
Op 4 november, een prachtige zonnige herfstdag, reed ik naar Purmerend in de hoop wat meer te gaan begrijpen van de GPS die ik voor mijn verjaardag van mijn dochters had gekregen. Ik werd niet teleurgesteld!! Na een zeer duidelijke uitleg, waarin alle aspecten werden besproken en allerlei tips werden gegeven trokken we erop uit naar het Twiske. Ik werd steeds enthousiaster. Alle mogelijkheden werden getest: een route, track, waypoint, geo-caching.....een wereld ging er voor me open. En nu in de praktijk aan de slag. Ik moet nog veel leren, maar de basis is gelegd. Voor een ieder die wil gaan wandelen met GPS aan absolute aanrader. Hartelijk dank Paul!!