Groep1
Groep2
Groep3
previous arrow
next arrow

Ondersteuning

Heeft u moeite met het samenstellen van uw wandeltochten of bent u van plan om een bijzondere wandeling of tracking te gaan doen dan kan ik u optimaal ondersteunen. Ik heb al heel wat mensen hiermee geholpen. Mensen die heel uiteenlopende tochten hebben gemaakt. Voorbeelden van routes en/of tracks die ik voor mensen heb samengesteld:

  • Het Pembrokeshire Coast Path. Een schitterende tracking langs de westkust van Engeland.
  • Naar Santiago de Compostela via de St. Jacobsroutes maar ook via andere routes.
  • De Norge på Langs in Noorwegen. Een schitterende tocht naar de Noordkaap. Er is niet echt een vastgesteld route dus je moet zelf wat improviseren.
  • Het bekende Pieterpad van Pieterburen naar de St. Pietersberg in Zuid-Limburg.
  • Een aantal andere LAW-wandelingen (o.a. Noord-Holland pad, Trekvogelpad).

Berekeningen kunnen worden gemaakt hoe lang de tochten duren waarbij goed rekening wordt gehouden met de tijd die je nodig hebt bij stijgen en dalen. Vooral in bergachtige gebieden kan dit goed van pas komen. In Nederland speelt dit natuurlijk veel minder.

U neemt uw eigen apparatuur mee en de voor uw tocht belangrijke bestanden worden voor u geïnstalleerd en ook getest op uw GPS-ontvanger.

Ook wordt gekeken welk kaartmateriaal voor uw tocht het meest geschikt is en kan worden aangepast. Indien nodig kan voor u ook een nieuwe micro-SD kaart worden geïnstalleerd waarop de voor uw tocht belangrijke bestanden kunnen worden vastgelegd inclusief het benodigde kaartmateriaal.

Als u meer informatie hierover wilt kunt u mij bellen kunt u mij bellen op 06-42603555.