Reviews

Prima op weg geholpen

5,0 rating
14 februari 2020

Ook wij kunnen niet anders dan zeer positief reageren op deze workshop! We hadden een GPS tracker gekocht, maar het leek toch wel lastig om deze goed in te stellen, zodat je er goed mee kunt werken. De workshop was heel helder en goed uitgelegd.
Paul was zichtbaar een enthousiaste GPS wandelaar!
Hij heeft ons geholpen met de juiste instellingen voor de tracker en heeft ons geleerd hoe we zelf kaarten kunnen laden. Ook heeft hij als service onze tracks en kaarten van Gran Canaria op onze tracker gezet, zodat we startklaar waren voor onze vakantie!.
Een prima en aangename workshop, en zeker een aanrader. Dit had ons zelf tijden gekost om dit te ontdekken. Paul nogmaals erg bedankt voor de fijne workshop, en de goede service!

Kees & Laura

Workshop GPSwandelen

5,0 rating
14 december 2019

Zeer aan te bevelen. Eerst het theoretische ochtendprogramma waarin Paul met veel geduld en kennis van zaken al het nodige uitlegt en laat zien. Ik als leek met al z’n vragen voelde me erg op m’n gemak daardoor. ’s Middags het praktijkgedeelte van deze cursus waarin alles dan ook werkelijk geoefend wordt. En wanneer het dan nog niet helder is kun je altijd bij Paul terecht met vragen via de mail.
Smaakt naar meer!!

Jos Lammers

Geweldige workshop

5,0 rating
20 augustus 2019

Was vandaag ’n ruim uur te gast bij Paul, omdat mijn relatie met m’n eTrex niet meer zo best was. Hij ontdekte al snel een defect kaart-deurtje en repareerde het; dus: nix je GPS wekenlang in reparatie, maar meteen gefikst. Daarna werden de menu-instellingen nagelopen, reset uitgevoerd, en ’n aantal niet-zo-slimme menukeuzes aangepast. Ik kreeg twee miniSD’s met up-to-date wandelkaarten voor in m’n GPS, plus de bestanden via weTransfer aangeleverd, zodat ik de nieuwste kaarten ook thuis met BaseCamp kan benaderen. Service afgestemd op mijn vraagstelling, goede uitleg, schappelijk geprijsd. Ik zie uit naar mijn volgende wandeltocht, want voortaan ga ik op pad met een correct werkend GPSkompas.

Peter K. (Nijmegen)

Leerzame workshop

5,0 rating
20 juni 2019

Wat een geweldige en leerzame workshop is dit. Echt een aanrader waarbij veel informatie, tips en tracks worden gegeven om op pad te gaan. Een duidelijke uitleg en een heldere presentatie, maar ook een stukje praktijk in een mooie omgeving maakten de workshop compleet. Mijn GPSMAP 66ST van Garmin begin ik zo langzamerhand te begrijpen en soms zal hij nog best wel geheimen voor mij hebben. Maar ja, welke partner heeft dat nou niet? Belangrijk is natuurlijk dat je op het goede spoor blijft en Paul kan je daarbij uitstekend helpen.

Sjoerd Elsinga

Duidelijke uitleg

4,0 rating
4 juni 2019

Graag sluiten wij ons aan bij alle positieve berichten op Paul’s Gastenboek! De Workshop wordt heel prettig, overzichtelijk en gestructureerd gegeven. Alles netjes uitgewerkt op papier. Daarnaast de duidelijke uitleg wat betreft de verschillende GPS trackers en de service die Paul biedt daarbij behulpzaam te zijn voor het instaleren, echt helemaal top! Kortom zeker volgen deze workshop!
Dank Paul!

Paula IJspeert

Lopen naar Santiago de Compostella

5,0 rating
11 april 2019

In januari 2019 heb ik mij aangemeld voor de workshop gps-wandelen. De reden daarvan is dat ik voornemens ben om vanuit Nederland naar Santiago de Compostella in Spanje te gaan lopen. Ik heb een Garmin eTrex Touch 25 aangeschaft en wilde ook weten hoe ik deze moet gebruiken. Natuurlijk kan je op internet er genoeg over lezen. Maar deze workshop heeft mij veel geleerd. Paul legt alles goed uit en neemt daar ook de tijd voor. Voor mij was het geheel nieuwe materie. Ik ben nog diverse malen in Middenbeemster geweest voor oa. de aanvullende workshop GPS-wandelen. Je moet hierbij denken aan het installeren van diverse kaarten op micro-SD en GPS-ontvanger. Daarnaast uitleg gehad over het programma BaseCamp. Hoe maak je een route, hoe maak je een track etc. en hoe importeer je bv de tracks vanuit BaseCamp naar je Garmin. Ook zijn we samen buiten oefeningen gaan doen die ik straks in de praktijk tegen kan komen. Al met al vond ik het een leuke maar vooral leerzame workshop. Ik ga binnenkort op reis en hoop het geleerde in de praktijk te kunnen gaan gebruiken. Paul nogmaals bedankt.

Marcel

Hulp bij het plannen

5,0 rating
6 april 2019

Een aantal weken geleden heb ik een 1-op-1 workshop bij Paul gedaan. Digibeet als ik ben, had ik wat huivers of dit wel iets voor mij zou zijn. Maar na de uitleg en instructie van Paul is die zorg totaal verdwenen. De GPS ontvanger is inmiddels aangeschaft en de eerste wandelvakantie met GPS geboekt. Paul heeft een heel rustige, gestructureerde en (daardoor) duidelijke manier van uitleggen en je stap voor stap wegwijs maken. Binnenkort ga ik nog een keer terug want Paul heeft aangeboden te helpen de geplande wandelingen voor de a.s. vakantie in mijn GPS te zetten. Wat een service en wat een luxe. Grote aanrader.

Rijk Brouwer

Aanschaffen GPS ontvanger

5,0 rating
19 augustus 2017

In augustus 2017 een prima GPS Workshop gevolgd bij Paul. Alles werd zeer helder en duidelijk uitgelegd en er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Als ik al twijfelde om een gps toestel aan te schaffen, dan ben ik nu door het enthousiasme van Paul helemaal om. Kortom, deze workshop is een echte aanrader!

Rob Pronk

Op maat gesneden cursus

5,0 rating
9 november 2016

Begin van dit jaar volgde ik samen met een klimvriendin naar volle tevredenheid een beginnerscursus bij Paul. We kregen heldere en professionele uitleg van een enthousiaste GPS-kenner. Nu een plan voor een maandenlange reis in de bergen steeds dichterbij komt, heb ik Paul opnieuw benaderd voor een ‘op maat gesneden vervolgcursus’, over mijn routeplanning, basecamp, enz.. Ik klopte met een hele lijst vragen bij Paul aan, maar hij keek veel verder dan die vragen en dacht volop mee over oplossingen, zoals het gebruik van Excel. Ook na de cursus kon ik hem benaderen als er dingen niet duidelijk waren. Kortom: een aanrader. Reuze bedankt Paul.

Myra

Wandelen in Italië

4,0 rating
1 juni 2016

Zo’n twee maanden geleden hebben we de introductiecursus gevolgd. Dat was hard nodig, want ik had al geprobeerd met mijn Garmin een route te volgen, en dat was veel minder gemakkelijk dan het leek. In mei zouden we vier weken in Italië wandelen waarvan 1 week zonder behoorlijk kaartmateriaal en wandelboek. En dat is dankzij de cursus gelukt! Henk kon zelf (na nog een extra telefonisch contact) een de wandeling uitzetten en ik ermee lopen. De GPS heeft ons een paar keer geholpen om de juiste weg te vinden/houden.Een vervolgcursus zou fijn zijn, want de GPS heeft toch nog veel geheimen en doet soms ‘rare’ dingen. Maar: de basis is gelegd en daar kwamen we voor.

Henk en Greet
4.8
4,8 rating
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 10 reviews)
Uitstekend80%
Zeer goed20%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%